Türkiye İçin Büyük Birlik: Vatan Sevgisini Siber Güçle Buluşturuyoruz!
Merhabalar,
Bu satırları yazarken içimizdeki heyecanı, kalbimizdeki coşkuyu sizlere anlatabilmek, aynı hisleri sizlerde uyandırabilmek için büyük bir gayret içindeyiz. Çünkü bu çağrı, sadece bir foruma davet değil; bir davaya, bir milli mücadeleye katılma çağrısıdır.
Bizler, Türkiye Cumhuriyeti’nin onurlu birer evladı olarak bu vatan için canını veren şehitlerimizin, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, milli menfaatlerimizi korumak için bir araya geldik. Bugün cepheler sadece toprak üzerinde değil, siber dünyada da kuruluyor. Milletimizi hedef alan tehditler, dijital dünyanın karanlık köşelerinde sinsice varlığını sürdürüyor. İşte bu yüzden, geleceğimizi korumak adına siber dünyada da bir mücadele vermek zorundayız. Ve biliyoruz ki bu mücadelede tek başımıza değil, omuz omuza çalışan bir kardeşlik topluluğuyla hareket edersek başarılı olabiliriz.
Peki, Neden Yeni Bir Forum?
Bugüne kadar farklı platformlarda mücadele ettik. Fikirlerimizi paylaştık, deneyimlerimizi aktardık, siber güvenlikte kendimizi geliştirdik. Ancak gördük ki, birçok yerde eksik olan bir şey vardı: samimiyet, adalet ve gerçek bir kardeşlik ruhu. Yönetim hatalarının, çıkar çatışmalarının ve samimiyetsiz ilişkilerin olduğu bir ortamda, milli bir dava için adım atmanın zorluğunu hissettik. İşte bu yüzden kendi yolumuzu çizdik. NMTD.org yalnızca bir dijital platform değil, bayrak, devlet, vatan sevdasıyla bir araya gelen insanların kurduğu bir ailedir.
Bu forumu kurarken tek bir hedefimiz vardı: Yüce Türkiye Cumhuriyet Devleti’ne hizmet etmek. Bu yolda bizi birleştiren tek şey ise bayrağımıza olan yüce aşkımızdır. Bizim için bu forum, bir kişinin değil; ülkesine hizmet etmeye hazır herkesin ortak evidir.
Biz Kimiz ve Neler Yapıyoruz?
Biz, Türkiye’yi siber dünyada savunmayı, ülkemizin çıkar ve menfaatleri doğrultusunda yazılımlar geliştirmeyi, projeler geliştirmeyi görev bilen; kalbinde vatan sevgisi taşıyan vatan fedailerinden oluşan bir topluluğuz. Hedefimiz yalnızca bilgi paylaşmak değil, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’ne zarar vermek isteyen her türlü oluşuma karşı birlikte hareket etmek ve milli değerlerimizi korumaktır.
Siber alandaki tehditlere karşı mücadele ediyor, ülkemiz aleyhinde propaganda yapan odaklara karşı savunma ve gerektiğinde karşı hamleler geliştiriyoruz. Bu yolda herkesin yeteneğine, bilgisine ve emeğine ihtiyacımız var. Unutma, bu bir kişinin mücadelesi değil; milletin ortak davasıdır!
Forumumuzda Sizi Neler Bekliyor?
Kardeşlik Ruhu: Bizim forumumuzda hiçbir üye yalnız değildir. Burada her birey bir kardeş olarak görülür, fikirleri ve katkılarıyla bu ailenin ayrılmaz bir parçası olur. Hepimiz aynı davanın yolcusuyuz ve hepimizin ortak noktası ay yıldızlı kutsal bayrağa olan sevgimizdir.
Adaletli ve Şeffaf Yönetim: Yönetim anlayışımız tamamen adalet üzerine kuruludur. Hiçbir yönetici kendisini üyelerden üstün görmez, tam aksine üyelerin fikirlerine değer verir. Eleştiriye açık, şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket ederiz. Hiçbir üye ezilmez, hiçbir fikir göz ardı edilmez.
Milli Birlik ve Dayanışma: Bu forum sadece bir dijital platform değil, milli birliğin siber dünyadaki yansımasıdır. Her kararımızı, her adımımızı hep birlikte atacağız. İş birliği ve dayanışma, başarımızın temel anahtarı olacaktır.
Eğitim ve Gelişim: Forumumuz sadece mücadele yeri değil, aynı zamanda bir öğrenme ortamıdır. Siber güvenlik alanında kendini geliştirmek isteyenlere rehberlik edecek; bilgi ve deneyimlerimizi paylaşarak birbirimize destek olacağız.
Milli Davaya Hizmet: En önemli amacımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin milli menfaatlerini siber dünyada korumaktır. Ülkemiz aleyhinde çalışan yapı ve odaklara karşı savunma ve gerektiğinde etkili karşı hamleler geliştireceğiz.
Neden Birlikte Hareket Etmeliyiz?
Bu vatanı korumak, yalnızca sınır boylarında değil, siber dünyada da mücadele gerektirir. Bugün Türkiye Cumhuriyeti’ni tehdit eden odaklar, dijital dünyada kendilerine alan açmaya çalışıyor. İşte bu noktada senin gibi vatansever bireylerin desteğine ihtiyaç var. Bu dava, yalnızca bir mücadele değil; gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakma sorumluluğudur.
Bu Davada Yerini Al!
Eğer sen de bu ülkeye hizmet etmek, kalbindeki vatan sevgisini bilgi ve emekle buluşturmak istiyorsan, bu ailenin bir parçası olmalısın. Unutma, bir milletin gücü, sadece sayısında değil; birlik ve beraberliğindedir. Gel, bu büyük davanın bir parçası ol. Hep birlikte güçlenelim, Türkiye için daha büyük adımlar atalım.
Haydi, Türkiye’nin Geleceğini Birlikte İnşa Edelim!
Her şey vatan için. Her şey Türkiye için, Her şey Bayrak için.
Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır!
Saygı ve selamlarımızla,
NMTD.Org Yönetim Ekibi

Son düzenleme: