WordPress’te Hangi Seo Eklentisini Kullanmalıyım

Umutsuz78

Administrator
Yönetici
Admin
WordPress ve SEO bağlantısı akıllara geldiği zaman şüphesiz ilk soru, hangi SEO eklentisini kullanmalıyım oluyor. Sizlere bu yazı içerisinde çok kısa deneyimlerimi sunarak seçiminizi kolaylaştırmayı hedef aldım.

seo.webp

2010 yılından bu yana bu blog açık ve bir çok defa içeriği silip yeni baştan yazmaya başladım. Bu süreç içerisinde All in One SEO eklentisi ve WP Seo eklentilerini de uzun kullanım testi yapma fırsatı buldum. Eğer daha önce bu eklentilerden bir tanesiyle çalıştıysanız bundan sonra da onunla yola devam etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Burası dışında yazarlığını ve teknik sorumluluklarını yaptığım bir çok blog bünyesinde de her iki eklentiyle çalıştım.Bu eklentilerde sizlerin kullandığınız eklentilere göre pek farklı mantıkta değil eklentiler güncel arama motorları güncellemelerini takip eder bu doğrultuda sizlere fikir ve yapmanız gerekenleri listeler yada konu açarken size bildirir tüm seo eklentilerinin çalışma prensibi böyledir

SEO’da başarılı olmak ancak birçok doğrunun bir araya gelmesiyle gerçekleşebilir. Bu iki eklenti de doğruları sunan ve sizin yaptığınız doğru veya yanlış elementleri arama motorlarına ileten bir araç olarak görebilirsiniz. Yani sizi arama motorları bünyesinde zafere götürecek olan bu iki eklentiden herhangi bir tanesi değildir. Eğer doğruları yaparsanız iki eklenti de sizi amaca ulaştırma da aynı katkıyı sağlayacaktır. Bu bahsettiğim doğrular terimi taktir edersiniz ki SEO alanında çok uzun ve detaylıdır, konu sayısı da fazladır bu nedenle içeriğine girmeden sadece kabaca kafanızda ki soru işaretlerini atmanız için bu açıklamayı yeterli görüyorum.

Bu konu hakkında aklınıza takılan soruları da yorumla belirtirseniz yanıtlamaya özen gösteririm.

Geri