Webmaster sitelerinde satılan forum tanıtım paketleri

Umutsuz78

Administrator
Yönetici
Admin
forum tanıtım.webp

Merhaba değerli arkadaşlar

Bu yazımızda webmaster forumlarında bolca rastladığımız SEO paketlerinin bir ayağı olan forum tanıtım adı altında satılan işlemlerden sizlere bahsedeceğiz

Forum tanıtım nedir ?

Sizlerin tanıtım yazısını üye olunan ve forum tanıtım hizmetine izin veren forumlarda konusunun açılmasıdır.Manuel yada botlar aracılığı ile yapılır ,tercih edilen tek tek forumlara girilmesidir .

Forum tanıtım paketlerinden beklenti nedir ?

• Forum tanıtım sayesinde bizlerin beklentisi
  • kalıcı backlink ,
  • forum üyelerinin sitemizi ziyaret etmesi ve sitemizin reklamı olması,
  • Alexa değerinin düşmesi ,
  • arama motorlarında hızlı İndex alması bunlar olması gerekenler
Bizler webmaster forumlarında tasarımcılara yaptırılmış konu tasarımları ve iddialı başlıklara inanıp bu tür SEO paketlerinin gerçekten özveri ve araştırılarak yapıldığını sanıyoruz ama yanılıyoruz saatlerce bir konu açmak için araştırmalar yapıyoruz ve web sitemize aylarımızı, günlerimizi veriyoruz ne yazık ki bu sözde seocu arkadaşlarımız para kazanmak için bizim emeklerimizi hiçe sayıyorlar nasıl mı ?

Webmaster sitelerinden kurumsal üyelikleri olan arkadaşlardan forum tanıtım hizmeti aldım belki faydalı olur ama sonuç içler acısı verilen hizmette aldığım sonuçlar aşağıdadır

• SSL sertifikası olmayan forumlardan siteme link çıkışı
  • Sadece forum tanıtım için açılmış tek kategoriden oluşan forumlarda tanıtılması ( kim görecekse )
  • Alexa değeri olmayan forumlarda konu açılması
  • Çöp siteler olduğu için İndex almaması ve fayda sağlamaması
  • Ücretsiz forum sitelerinde 10tl tr.gg gibi örnek vermek için .gg yazdım sitelerde tanıtım yapılması

Yukarıda verilen kriterlere sahip sitelerde sizin sitenizin tanıtım yapılması size fayda değil zarar verir bu sebepten kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ederim özellikle seocu olarak geçinen ve aynı kaynakları binlerce kişiye satan kurumsal Rank alarak sizlerin gözlerini boyamaya çalışan arkadaşlardan tamamen uzak durunuz, Çok ufak bir mantık ile 100 forum tanitim xx blog tanıtım xx profil backlink gibi paketleri satan arkadaşlar sizce bu kadar siteyi güncel tutabilmesi yada yada onlarca müşterinin siteleri bu mecralarda tek tek ekleyebilmek mümkün mü ? Tabiki değil arkadaşlar bu sebepten çöplüğe dönmüş sitelerden uzak durmanızı gerçekten işinin ehli SEO yapan arkadaşları aramanızı tavsiye ederim

Ek olarak bu tür kurumsal üyelik alıpta sizlerin sitelerini çöp sitelerde tanıtan arkadaşları şikayet edemiyorsunuz çünkü kurumsal rank almıştır yani ücretli üyelik kullanmaktadırlar moderatörler kazanç kapılarını kaybetmemek için onların konularına kötü yorum yapmak yada onları eleştirmenize izin vermezler yaparsanız o forumdan ban yersiniz bilginize 🙂

Geri